bekeken: 917 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Valeo vernieuwt website

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 december 2018, 10:09

Leestijd: < 1 minuut

Eenvoudiger en sneller in het gebruik, dat zijn volgens Valeo de belangrijkste winstpunten van zijn vernieuwde website.

De site is toe te spitsen op het specifieke profiel van de gebruiker: garagist (toegang tot productcatalogus, online trainingen, technische assistentie), grossier, automobilist (rijhulpinformatie, onderhoudstips) of een andere positie in de keten. Voorzien is ook in een nieuwsoverzicht met recente productinnovaties en -lanceringen. Verder heeft de bezoeker directe toegang tot alle catalogi per productlijn (te downloaden in pdf), is er een digitale zoekassistent en biedt Tech Assist gratis toegang tot alle technische informatie van het betreffende Valeo-product.

Hybride

Valeo Service is aanwezig in meer dan 150 landen, heeft 38 ontwikkelingscentra en 20 onderzoekscentra en gebruikt ruim 11 procent van de omzet voor onderzoek en ontwikkeling. Vijftig procent van alle producten die Valeo vandaag de dag verkoopt bestond drie jaar geleden helemaal nog niet.

Eerder deze week sprak Guillaume Devauchelle, directeur Innovatie, de verwachting uit dat in het jaar 2026 meer dan een kwart van de wereldwijde automarkt hybride aandrijving zal kennen. De positie van personenwagens geheel of deels op benzine zal volgens hen nog lange tijd dominant zijn, aangezien de groei van full electric langs de weg der geleidelijkheid zal lopen.

Tags: , , , , , ,

Voorstel klimaattafels:…Stern: 50 procent minder…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties