bekeken: 1229 x
Waardeer dit artikel:
59 votes, average: 2,69 out of 559 votes, average: 2,69 out of 559 votes, average: 2,69 out of 559 votes, average: 2,69 out of 559 votes, average: 2,69 out of 5
(2,69)
(Inloggen is vereist)

Van Klink: Uber is nieuw én oud

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 december 2016, 12:24

Leestijd: 1 minuut

Eigenlijk is er met de komst van disruptieve start-ups als Uber niets veranderd: nog steeds is het de klant die, gewoon door zijn oordeel te geven, beslist hoe goed of slecht op termijn de zaken lopen. Het aloude ‘wie goed doet, goed ontmoet’ is ook hier het fundament onder de business.

Dat is de strekking van de jongste videoboodschap van XLLease-directeur Frank J. van Klink. ‘Uber en het spel met de reviews’ maakt deel uit van zijn online geposte serie ‘Van Klink spreekt!’, een reeks persoonlijke ontboezemingen over de automotive branche.

Ditmaal zoomt de maker in op de impact van Uber op de reguliere taxibranche. Daarbij schetst Van Klink de volgens hem volledig transparante wijze waarop de nieuwkomer opereert – inclusief de onverbloemde mening van de gebruiker. Conclusie: niks “snorders” of “rare Amerikanen met hun cowboyachtige marktwerking”, maar traditioneel zakendoen in een nieuw jasje, met ‘vertrouwen’ als sleutelwoord.

De videocolumn kunt u hier bekijken.

Tags: , ,

Autobedrijf Kerketuinen start…Dealernetwerk: 50 minder per…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties