bekeken: 1271 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Van Mossel neemt Ford Van Putten over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 12 december 2019, 10:00

Leestijd: < 1 minuut

Opnieuw voegt Van Mossel Automotive een dealer toe aan zijn imperium. Van Mossel en Autobedrijf Ford Van Putten, de Zeeuwse Ford-dealer met vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen, hebben daartoe overeenstemming bereikt. De overname zal naar verwachting deze begin 2020 zijn beslag krijgen.

Het familiebedrijf Ford Van Putten begon in de jaren 30 in Breskens. Wim van Putten is van de derde generatie. “Sinds de beginjaren is er veel veranderd, maar ik ben van mening dat de koop ook in de toekomst nog steeds grotendeels in de showroom zal plaatsvinden. Schaalvergroting is echter niet meer uit te sluiten. Mijn broer Peter en ik hebben ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij, een familiebedrijf, die net als wij persoonlijke aandacht en service voor de klant hoog in het vaandel heeft staan en deze schaalvergroting nu al biedt. Wij hebben het volste vertrouwen dat we in Van Mossel de juiste partij hebben gevonden om de toekomst veilig te stellen voor al onze medewerkers en klanten.”

Strategisch

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Van Mossel heeft gekozen voor een landelijke dekking in de autodichte gebieden van Nederland. Met de vier vestigingen van Autobedrijf Ford Van Putten zijn we nu nog beter vertegenwoordigd op strategische locaties in Zeeland. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om alle medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Wim blijft zelf nauw betrokken met een adviserende functie.”

Tags: , , ,

Eerste brancheprijs Gouden…Stern verkoopt Mango Mobility…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties