bekeken: 946 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Van Mossel ook in België dealer Mercedes-Benz

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 22 oktober 2019, 14:22

Leestijd: < 1 minuut

Van Mossel Automotive Groep is de nieuwe eigenaar van de Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC). De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA); de afronding staat gepland voor eind november.

Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met de familie Sollie. Met de overname wil het bedrijf, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, haar groeiambities op de Belgische markt verdere invulling geven. Michel Sollie en Bieke Crols zullen de dagelijkse leiding blijven behouden bij CAC. Minder dan een jaar geleden werden zowel de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN als de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel.

Strategische aanvulling

CAC was een bestaande Mercedes-Benz concessie welke sinds 1 januari 1976 in handen is gekomen van de heer en mevrouw Sollie. Met de overname neemt de Van Mossel Automotive Groep al het personeel over dat werkzaam is. “We waren al in België actief met onze leasingactiviteiten en de dealergroepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Toevoegen van een premium merk is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we in Nederland alleen personenwagens van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België direct actief zijn met zowel personenwagens als bestelwagens.”

Vlnr: Bieke Crols, Michel Sollie, André Sollie, Liliane Daniels (CAC) en Eric Berkhof en Koen Claesen (Van Mossel Automotive Groep).

Tags: ,

VHD pechhulp nu in app iGarageBrand verwoest werkplaats Hobo…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties