bekeken: 2572 x
Waardeer dit artikel:
301 votes, average: 2,65 out of 5301 votes, average: 2,65 out of 5301 votes, average: 2,65 out of 5301 votes, average: 2,65 out of 5301 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel pakt ook Jaguar

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 december 2015, 15:24

Leestijd: 1 minuut

Van Mossel gaat per 1 januari in Zwolle en Apeldoorn het merk Jaguar voeren. Vanaf 1 januari gaat de Land Rover-dealer in Zwolle als eerste van start met de verkoop van zustermerk Jaguar. De stap past in de ambitie van Jaguar Land Rover om de dealerschappen van beide merken samen bij een contractpartner onder te brengen.

Vestigingsdirecteur Wilco Leurink van Van Mossel Zwolle is zeer trots op de komst van Jaguar: “Met Land Rover hebben we in de afgelopen jaren een brede en enthousiaste klantenkring opgebouwd. De range van Jaguar sluit perfect aan op die van Land Rover. Dat begint met de familieband. Beide merken maken gebruik van dezelfde systemen, apparatuur en gereedschappen. Mede daardoor zijn we vanaf het begin ook voor Jaguar volledig operationeel.”

Bij deze merken hoort een passende huisvesting. Van Mossel Zwolle zal verhuizen naar een compleet nieuw gerenoveerd pand en in Apeldoorn zal er een geheel nieuw pand verrijzen. Op deze locaties zal straks de ultieme beleving van Jaguar en Land Rover plaatsvinden. “De bouwtekeningen voor de twee panden zijn gereed en de eerste palen worden in februari in de grond geslagen. De opening van deze ultra moderne panden wordt in juni 2016 verwacht.”

Jaguar Land Rover Van Mossel Zwolle

Tags: , , , , , ,

Audi's scoren boetes, Honda's…Zestig Audi-modellen in 2020
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties