bekeken: 2283 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,78)

Van Wessum verlaat Vredestein, Urban nieuwe verkooptopman

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 juli 2016, 09:18

Leestijd: < 1 minuut

Matthias Urban (ex-Goodyear) is aangewezen als de nieuwe verkoopdirecteur bij bandenproducent Apollo Vredestein op basis van zijn jarenlange ervaring in de automotive sector. Hij vervangt daarbij Jaap van Wessum na diens besluit afscheid te nemen van Apollo Vredestein na meer dan 20 jaar in diverse functies.

Matthias Urban is op 1 juli 2016 in dienst getreden bij Apollo Vredestein. Eerder was hij product businessunitdirecteur en marketingdirecteur consumentenbanden voor de regio’s Midden-Oosten en Afrika bij Goodyear Dunlop. Urban heeft 22 jaar ervaring in de automotive sector, voornamelijk op het gebied van marketing, verkoop en management.

Zijn voorganger Jaap van Wessum begon zijn loopbaan bij Apollo Vredestein meer dan twintig jaar geleden als trainee op de afdeling export en bekleedde daarna diverse functies op het gebied van marketing en sales. Jaap werd in 2010 benoemd tot verkoopdirecteur, een positie die hij sindsdien heeft behouden, en blijft aan tot eind 2016 om de overgang naar zijn opvolger zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Tags: , ,

Auto's steeds betrouwbaarder,…DHL bezorgt in Smart-kofferbak
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties