fbpx
bekeken: 4282 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,74)

Varta wil Start-Stop-technologie toegankelijk maken

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 mei 2014, 08:27

Leestijd: < 1 minuut

Johnson Controls, fabrikant van autobatterijen Varta, introduceert het Start-Stop Service Programma (VSSP). Hiermee moet de Start-Stop-technologie toegankelijker worden voor de multi-merken mechanicien.

Meer dan een eeuw lang bleef de technologie achter een autobatterij nagenoeg ongewijzigd. Met de opkomst van voertuigen die met een Start-Stopsysteem zijn uitgerust, kwam daar verandering in. Start-Stopsystemen vergen immers een feilloos motormanagement en een specifieke batterij die voor deze systemen werd ontwikkeld. Johnson Controls heeft hiervoor een all-in-one apparaat voor batterijservices ontwikkeld.

Dialoog

Bij Start-Stop batterijen staat voor het eerst ook het batterijmerk naast het automerk op de batterij vermeld. Dat was de aanzet om ook rechtstreeks met de garagehouder en mechanicien in dialoog te treden.“Traditioneel verspreiden wij onze producten via distributeurs en de groothandel in auto-onderdelen“, vertelt Laurent Sijs. “Ook al onze communicatie verliep via die kanalen. Met de introductie van VSSP snijden we echter een nieuw hoofdstuk aan waarin de rechtstreekse dialoog met de gebruikers belangrijk is.“

Tags: , , ,

Renault laat externe apps toeVDL Nedcar gaat nieuwe Mini…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties