fbpx
bekeken: 682 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,60)

VDG Autoservice uit Halsteren bij formule MBSG

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 oktober 2020, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

VDG Autoservice uit Halsteren is toegetreden tot de formule MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep). Het onafhankelijk autobedrijf was al gericht op onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz-voertuigen.

Eigenaar Danny van der Gijze is al jaren specialist in voornamelijk Duitse automerken. Behalve met Mercedes-Benz heeft hij ook ruime ervaring met Audi, Volkswagen, BMW en Opel. Van der Gijze zegt vrijwel elk model te kunnen onderhouden, uitlezen en diagnosticeren.

Hij ziet grote voordelen in de samenwerking met MBSG. “We bundelen op deze manier onze krachten en vergroten onze naamsbekendheid. De grote mate van vrijheid en het altijd up-to-date geschoold zijn van het team geven ons grote voordelen. Voor onze klanten betekent dit scherpe prijzen voor onderdelen, onderhoud en reparaties.”

Dankzij de toetreding kan VDG Autoservice als onafhankelijk autobedrijf ook een merkspecialist zijn. “Dat geeft vertrouwen.”

Teller op zestien

MBSG is een zelfstandige onafhankelijke merkspecialistenvereniging. De bedrijfsvoering en -uitstraling, klantbehandeling en -begeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd. Met de toetreding van VDG Autoservice staat de teller nu op zestien aangesloten bedrijven.

Eigenaar Danny van der Gijze en zijn partner Yvonne Hoogwerf.

Tags: , , ,

10,1% meer occasions in Q3 |…Inburgeringscursus in nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties