bekeken: 1620 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

VDR importeur Benelux van Momo

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 6 juni 2018, 13:56

Leestijd: < 1 minuut

VDR Autobanden uit Hamont (België) verzorgt per direct, exclusief voor de Benelux, de import en distributie van Momo-banden en -velgen. Accountmanager Bas Vervaart gaat het label vermarkten.

momo-afbeelding-002VDR Autobanden is een dochterbedrijf van S&H Tyres, Volgens VDR-directeur John van den Reek geniet Momo onder liefhebbers van sportief autorijden onverminderd een grote naamsbekendheid. Bij onafhankelijk onderzoek zou één op de drie geïnterviewden het spontaan genoemd hebben als velgenmerk.

Accessoires

Momo levert een breed assortiment sportieve auto-accessoires, racing equipment, sportsturen en lichtmetalen wielen. De velgen zijn TÜV-gehomologeerd. Een deel van het programma, de Rotary Formed-serie, is dankzij toepassing van andere materialen en aangepaste productietechniek twintig procent lichter dan de rest – met behoud van sterkte. Alle Momo-velgen kunnen door VDR Autobanden als complete set geleverd worden in de Benelux. Afhankelijk van het moment van bestellen gebeurt dat binnen 24 of 48 uur, overigens uitsluitend aan zakelijke klanten.

Tags: , , , ,

Ford: ‘Erkend merkherstel…‘Concept dealer moet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties