bekeken: 2834 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,60)

Veel innovaties en noviteiten op Autotechnica 2016

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 17 maart 2016, 11:07

Leestijd: < 1 minuut

De ruim 450 exposanten op Autotechnica 2016 (20 t/m 23 maart) presenteren in de Brusselse Expo een groot aantal innovaties en noviteiten voor de autoprofessional. We hebben een aantal voor u op een rijtje gezet.

Continental introduceert de ureumsensor, die dieselmotoren schoner maakt. De sensor meet het niveau, de kwaliteit en de temperatuur van de ureumoplossing in de Ad Blue-tank.

Sanders Parts Bvba presenteert een telematicasysteem voor Jaltest Diagnoseapparatuur. Daarmee is het nu ook mogelijk voertuigen te controleren op positie, rijtijden en rijgedrag.

De Hella Gutmann Solutions Camera en Sensor Calibration tool kalibreert camera’s en sensoren van bestuurdersassistentiesystemen na het vervangen van de voorruit.

Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner optimaliseert de efficiëntie van de katalysator, motorprestaties en reduceert het brandstofverbruik en giftige uitlaatemissies.

Snap-on Tools presenteert een compleet pakket innovatieve handgereedschappen en werkplaatsequipment waarmee de monteur sneller, veiliger en efficiënter kan werken.

EMM International introduceert de Turbomix Paintsaver roerstok voor autolakken waarmee de schadehersteller sneller kan mengen en die vijf tot zeven gram lak bespaart.

AF Belgium presenteert de Blade oliegesmeerde olie-geïnjecteerde RS-PRO schroefcompressoren.

Rodac International introduceert de Kap’sam, een 12 Volt startbooster zonder accu. Hij is uitgerust met een condensator en start duizend voertuigen achter elkaar. Op de beurs Autoprof Gorinchem kon de Nederlandse markt er vorige week al mee kennismaken.

Met de zwenkende telescooparm Fein Superwire kan één monteur in één werkfase alle conventionele en moderne autoruiten dé- en monteren.

Arnott Europe heeft een luchtbalg ontworpen voor Mercedes-Benz GL en ML luchtveringsystemen. Daarmee hoeft niet de hele veerpoot van de auto meer vervangen te worden.

SIA Abrasives Belgium introduceert voor de schadeherstelbranche vijftig procent meer schuurvermogen en aanzienlijk duurzamere schuurschijven. De gaten in de schuurschijf zijn in tegengestelde richting lopende spiralen met maximale stofafzuiging als resultaat.

Tags: , ,

Autonoom rijden drukt…Leaseplan: auto gaat andere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties