fbpx
bekeken: 833 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Verdubbeling turboregistraties Turbo’s Hoet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 september 2019, 14:52

Leestijd: < 1 minuut

Sinds Turbo’s Hoet de gratis technische ondersteuning bij turboproblemen voor al zijn klanten beschikbaar heeft gesteld, is het aantal turboregistraties verdubbeld.

In maart 2019 stelde Turbo’s Hoet de technische ondersteuning voortaan beschikbaar aan alle klanten. Voorheen was die ondersteuning voorbehouden aan gespecialiseerde partners. Voorwaarde voor ondersteuning was wel dat de bij Turbo’s Hoet aangeschafte turbo werd geregistreerd.

Turboschade

Het vervangen van een turbo is voor de meeste garages geen dagelijks werk. Turbo’s Hoet stelt dat 95 procent van alle turboproblemen wordt veroorzaakt door een storing buiten de turbo. Om herhaalschade te voorkomen is het dus belangrijk om de onderliggende oorzaak te vinden. Door de aangeschafte turbo bij Turbo’s Hoet te registreren, verzekeren garagisten zich van technische ondersteuning.

Directeur Olaf Velthuis legt uit waarom ervoor is gekozen die ondersteuning voortaan aan iedereen aan te bieden: “Herhaalschade is vervelend voor de garagist en zijn klant, maar ook voor ons. Terwijl wij weten dat het voorkomen kan worden. Daarvoor is een goede diagnose essentieel en wij helpen de garagist daar graag bij met onze kennis en ervaring. Dat was voor ons de reden om de technische ondersteuning laagdrempeliger toegankelijk te maken. Dus niet alleen voor Turbo Partners, maar voor iedereen die een turbo koopt en hem bij ons registreert.”

Registreren

Dat registreren gaat nu nog makkelijker, dankzij een QR-code die op de verpakking van de nieuwe turbo te vinden is. Velthuis: “Wij bellen dan binnen dertig minuten en in de praktijk vaak zelfs binnen tien minuten. Een aanpak die zich heeft bewezen. Garagisten geven aan dat ze het prettig vinden dat ze snel en trefzeker kunnen werken. Niets is immers zo frustrerend als moeten zoeken terwijl je weet dat je klant de auto om vijf uur weer wil meenemen.”

Tags: ,

Jacob Schaap neemt Toyota…‘Schadehersteller schat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties