fbpx
bekeken: 1200 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vernieuwde ADAS-tool Hella op Autotechnica

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 februari 2020, 11:13

Leestijd: < 1 minuut

Op de Autotechnica-vakbeurs in Brussel toont Hella de CSC Second Edition. Deze ADAS-toool voor camera- en sensorkalibratie heeft een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan.

Zo is het apparaat nu ook geschikt om te combineren met een wieluitlijnsysteem. Dat zorgt volgens Hella voor een duurzame inzetbaarheid en een korte terugverdientijd.

Stand

Op de stand toont de fabrikant behalve de nieuwe tool ook een groot deel van zijn overige assortiment: van gloeilampen tot waarschuwingsverlichting, van sensoren tot starters & alternatoren. Maar ook OE-verlichtingstechnologie, remblokken, diagnose oplossingen en test- en afstelgereedschap.

Hella heeft verder de nodige beursacties. Zo kunnen bezoekers de aanschaf van een diagnoseapparaat terugverdienen, of een Smartwatch bekomen.

Innovaties

Autotechnica vindt dit jaar plaats van 29 maart tot en met 1 april Brussels Expo. Vier dagen lang kunnen bezoekers alle innovaties voor automotive & aftersales ontdekken tijdens deze grootste branchebeurs in de Benelux. Een must voor alle autoprofessionals.

Tags: , , ,

Autoverkopen China kelderen 92…Hyundai ontwikkelt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties