fbpx
bekeken: 1583 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

Versleijen leidt Pitpoint in Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 november 2016, 14:40

Leestijd: < 1 minuut

Bij Pitpoint clean fuels is Marja Versleijen per 1 november benoemd tot managing director Nederland. Versleijen was tot eind 2015 gedurende drie jaar commercieel directeur bij Care Autoschade en werkte in de zeven jaren daarvoor bij ABZ/Solera als directeur sales- en productmanagement.

Volgens managing director Erik Kemink maakt Versleijens kennis en ervaring in onder meer de automotive- en verzekeringsbranche, “in combinatie met haar persoonlijkheid”, Pitpoint slagvaardiger in de geplande uitbouw op het gebied van schoon rijden.

Pitpoint clean fuels bouwt aan een netwerk van schone tankstations in Europa voor overheden, bedrijven en particulieren. Behalve in CNG/Groengas en LNG wordt ook geïnvesteerd in waterstoftankstations en de infrastructuur voor elektrisch laden. Per 1 november voert de onderneming een landenstructuur in om de internationale groei de komende jaren in goede banen te leiden. Dit betekent dat managers worden benoemd voor de landen waarin Pitpoint actief is. Pitpoints internationale public transport en LNG-activiteiten worden apart aangestuurd.Behalve Versleijen is per 1 november Jan Theo Hoefakker benoemd tot managing director Public Transport. Hij stapt intern over van de afdeling Operations. Eerder al werd Jan-Willem Drijver (47) gestart als managing director LNG. Hij deed ervaring op bij onder meer De Lage landen (onderdeel Rabobank Groep) en GE Capital. 

Tags: , , , , , ,

RAI forceert einde campagne…Helft nieuwe auto's 2015 met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties