bekeken: 2872 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Viabovag.nl eind april live

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 9 april 2018, 15:11

Leestijd: 1 minuut

Volgens de jongste informatie zal het occasionplatform Viabovag.nl eind deze maand live gaan. Op dit moment hebben dik 800 leden (goed voor ruim 1300 ‘daken’) hun occasionaanbod toegezegd, zo’n 56.000 auto’s vertegenwoordigend en dat aantal groeit nog altijd. Dat bleek maandag tijdens een informatiebijeenkomst in het bondshuis.

Verder lezen? Dit artikel is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Thomas Edens: 13 april 2018 om 08:10 - domeinexpert

Nederland is overbevolkt, qua autoportals dan. De toegevoegde waarde van de meeste portals is verwaarloosbaar of ze worden niet gevonden door de consument die niet verder denkt dan de top 10. Het vergt flinke investeringen om een autoportal overeind te houden, voor te bereiden op (veel) video, 360 graden foto’s, digitale showrooms, virtual reality etc. Waarschijnlijk zijn er maar een paar die het vol kunnen houden of er zijn over meer dan 5 jaar totaal andere verkoopmethodes en platformen zoals Google zelf en Catawiki.

Zekerheid bieden, transparantie over het product zou een basisvoorwaarde moeten zijn. Hoewel het elke paar jaar een stukje transparanter wordt al dan niet dankzij zachte dwang vanuit de overheid is er nog steeds ruimte voor verbetering. En aan de kant van autobedrijven zou dezelfde transparantie ook prettig zijn: als een consument naar jouw advertentie kijkt, waarom moet deze dan constant afgeleid worden door andere – soms nutteloze – aanbiedingen? Als ik voor een advertentie betaal en zo goed mogelijk naar voren probeer te komen, laat de klant dan ook alleen die advertentie zien zonder andere toeters en bellen.

Wat mij betreft is er ruimte voor een goede autoportal en ik ben benieuwd hoe sterk de naam van Bovag nog is, maar de taart aan portals en verkochte auto’s gaat niet groter worden. Het gaat ten koste van een of meer andere portals.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

    Geen zoekresultaten gevonden.

Laatste reacties