fbpx
bekeken: 895 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Vibber gecertificeerd partner van Ultimo

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 17 september 2020, 14:23

Leestijd: < 1 minuut

Vibber en Ultimo hebben een overeenkomst getekend, waarbij vibber als gecertificeerd implementatiepartner van Ultimo Software Solutions zal gaan opereren binnen de Nederlandse Fleet Asset markt.

“Deze strategische samenwerking past in onze visie om onze klanten optimaal te kunnen bedienen”, zegt Ewout Noordermeer, CMO & Sales Director van Ultimo Software Solutions. “Het is een perfecte aanvulling op ons eigen implementatieteam en maakt de dienstverlening beter schaalbaar. Ook geeft het een extra impuls aan domeinspecifieke kennis, die het verschil maakt in succesvolle projecten. Het feit dat we al langer succesvol samenwerken, is een sterk fundament waar we nu op voortbouwen.”

Toekomstbestendig

Ook vibber-directielid Joël van den Doel is enthousiast. “Onze missie is om organisaties in beweging te brengen en toekomstbestendig te maken. Dat doen wij onder andere door assetmanagement te implementeren. Dat wij ons nu formeel laten certificeren als implementatiepartner is een mooie versteviging van onze samenwerking met Ultimo en een enorme stap voorwaarts. Wij kunnen onze klanten nu een totaaloplossing bieden.”

De directie van vibber (vlnr): Marcel Moor, Remco de Vette en Joël van den Doel.

Tags: , , ,

Focwa blij met…‘VW verkoopt Bugatti aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties