bekeken: 1718 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Vier nieuwe deelnemers formule Carteam

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 mei 2017, 15:08

Leestijd: < 1 minuut

De marketingformule Carteam heeft vier nieuwe deelnemers verwelkomd. Daarmee staat de teller nu op 22. Het gaat om Van Son (Opperdoes), Boersma (Winsum), Van Dongen (Rijnsburg) en Westerman (Gieten). Laatstgenoemde was tot voor kort Ford-dealer. Hij heeft echter opgezegd en gaat verder als universeel, met Ford als merkspecialisme.

Carteam ging in maart 2015 van start. Het initiatief van voormalig Cartal-eigenaar Martin Bedorf herbergt vooral garagebedrijven uit de provincie Noord-Holland. De formule wordt niet door één onderdelendistributeur of grossiersgroep aangestuurd. Ze is onafhankelijk en kiest regionaal haar partners. Die zorgen voor onderdelenbeschikbaarheid en dragen bij aan het marketingbudget.

Bedorf zegt tevreden te zijn met de huidige aantallen. Drie ervan zijn per 1 mei deelnemer geworden, Lars van Son is dat al sinds april. Er lopen volgens Bedorf momenteel diverse contacten met andere gegadigden. Aan prognoses over te bereiken aantallen eind 2017 waagt hij zich echter niet. “Het is altijd maar de vraag in hoeverre je zo’n ambitie kunt waarmaken. Ik wil de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is.”

De beide monteurs van autobedrijf Westerman hebben afgelopen vrijdag de signing veranderd. Het Ford-blauw heeft aan de buitenzijde plaatsgemaakt voor het grijs-oranje van Carteam. Alleen inpandig moeten nog enkele wijzigingen worden doorgevoerd, evenals op de website. Eigenaar Erik Westerman motiveert zijn besluit tot contractopzegging vanuit het beleid van Ford om najaar 2018 afscheid te gaan nemen van kleinere merkdealers. Om die reden nam hij het heft in eigen handen.

Tags: , , ,

To OE or not to OERoep om wettelijk kader voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties