bekeken: 1331 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Visser Electra Erkend Diesel Filter Reconditionering-specialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 juni 2018, 09:21

Leestijd: 1 minuut

Visser Electra & Diesel Diagnose Center in Den Bosch mag zich officieel Erkend Diesel Filter Reconditionering-specialist noemen. Onlangs werd daartoe de audit succesvol afgerond.

Visser Electra & Diesel Diagnose Center is een Bosch en Delphi Diesel Center en heeft zich gespecialiseerd in het repareren en reviseren van dieselcomponenten, zoals verstuivers en brandstofpompen.

Roetfilter

Vanaf 20 mei jongstleden is een controle op de aanwezigheid en werking van een roetfilter op dieselauto’s onderdeel van de apk-keuring. Het is dus zaak dat roetfilters aanwezig zijn en goed functioneren. Eigenaar René Visser: “Er zijn goede en slechte methodes om roetfilters te reinigen. Het is goed dat deze erkenningsregeling de slechte methodes uitsluit. De klant moet er vanuit kunnen gaan dat de reiniging het roetfilter weer terugbrengt naar het functioneren, zoals door de fabrikant bedoeld en door de wetgever goedgekeurd. Pas dan kan je spreken over reconditionering.”

De labels Erkend Diesel Filter Specialist en Erkend Diesel Filter Reconditionering-specialist zijn labels van de stichting Duurzaam Repareren. Sinds de start in februari jongstleden zijn er ruim zeventig dieselfilterspecialisten (garagebedrijven) gecertificeerd. Met de erkenning van Visser Electra zijn er nu drie reconditioneringsbedrijven aangesloten die op een verantwoorde wijze filters kunnen reinigen.

Ruud Spuijbroek voorzitter…Denis Maessen terug in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties