bekeken: 1036 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Een volgsysteem dat niet is op te sporen

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 24 mei 2017, 11:27

Leestijd: 1 minuut

Auto’s die niet terugkeren na een proefrit, sturen met airbags die uit de showroom worden meegenomen. Helpt het om kostbare producten van een track- en/of tracesysteem te voorzien?

Voorkomen is altijd beter dan achteraf een brandje blussen, maar rotte appels zijn en blijven er altijd, zowel in- als extern. Bovendien kost diefstal altijd geld en tijd en kan het voor ongewenste argwaan zorgen. Misschien wordt een verkeerde persoon/medewerker verdacht en ontstaat er wantrouwen binnen het bedrijf. Het is immers wel belangrijk om zeker te zijn van een zaak zodra een potentiële verdachte wordt aangewezen.

Zo is er de mogelijkheid om auto’s, duurdere bandensets of diagnoseapparatuur van een track- en tracesysteem te voorzien. Er zijn systemen die permanent aan staan en 24/7 een signaal uitzenden. Nadeel hiervan is dat deze systemen door criminelen makkelijk zijn op te sporen en uit te schakelen. VMB Security & Solutions uit Almere komt met Trace 365, een eigen opsporingsconcept dat vrijwel niet is op te sporen en een zendtijd heeft van drie tot vijf jaar.

Lees het hele artikel in Aftersales Magazine nummer 5, dat onlangs is verschenen.

Tags: , , ,

Delticom zet bandenretail op…Car2Go deelauto openen met app
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties