fbpx
bekeken: 1092 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

VW breidt inruilpremie uit naar heel Duitsland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 23 januari 2019, 12:32

Leestijd: < 1 minuut

Volkswagen breidt de inruilpremie voor bezitters van een Euro 4 of Euro 5 diesel, van welk merk dan ook, uit naar heel Duitsland.

Tot nu toe werd de inruilpremie alleen verstrekt aan inwoners van de meest vervuilde steden in Duitsland. De inruilpremie wordt verstrekt aan iedereen die zijn oudere diesel bij de Volkswagen-dealer inruilt tegen een nieuwe, schonere Volkswagen, ongeacht de soort brandstof. Het bedrag varieert, afhankelijk van het gekozen nieuwe voertuig, van vijfhonderd tot zevenduizend euro. Het inruilprogramma loopt van 24 januari tot 30 april 2019. De inruilpremie komt bovenop de inruilwaarde van de auto.

Luchtkwaliteit

Namens Volkswagen licht bestuurslid sales en marketing Jürgen Stackmann de beslissing om het inruilprogramma uit te breiden naar heel Duitsland als volgt toe: “Met de stimuleringsmaatregel biedt Volkswagen alle bezitters van een Euro 4 of Euro 5 diesel zeer aantrekkelijke voorwaarden om over te stappen naar efficiënte, nieuwe of bijna nieuwe auto’s met de laatste uitlaatgasbehandelingstechnologie. Dit benadrukt ons streven om de luchtkwaliteit te verbeteren en rijverboden in Duitse steden te voorkomen.”

De slooppremie voor Euro 1 tot Euro 4 diesels, die al voor heel Duitsland geldt, blijft voorlopig van kracht.

Tags: , , ,

Axalta roept Sahara uit tot…Fastned mag shops openen bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties