bekeken: 3248 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Wassink Autogroep neemt Van Haren over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 17 september 2018, 15:57

Leestijd: < 1 minuut

Wassink Autogroep neemt per 1 oktober Van Haren Autobedrijven (Venray, Boxmeer) over. Aan de merken Ford en Suzuki in de locatie Venray wordt Peugeot toegevoegd. Alle 28 medewerkers treden in dienst bij Wassink Autogroep.

Norbert van Haren blijft het gezicht voor de regio, maar per 1 oktober vanuit de afdeling verkoop. In Venray (foto) is Van Haren al 86 jaar actief als dealer van Ford.

Continuïteit

Wassink Autogroep wil met de overname op langere termijn haar continuïteit waarborgen en verdere expansie mogelijk maken. “Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie”, zegt Chiel van Zeijl, algemeen directeur. Het bedrijf heeft locaties in Arnhem, Boxmeer, Dodewaard, Doetinchem, Nijmegen, Oss, Velp, Venlo, Wamel, Winterswijk en Zevenaar. Daar komt nu Venray bij, waarmee de positie in Noord-Limburg versterkt wordt. De dealerschappen betreffen Peugeot, Citroën, DS, Ford en Kia. Bij de onderneming zijn ruim 355 mensen in dienst; de omzet bedraagt 160 miljoen euro. Wassink Autogroep typeert zichzelf als “een innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage.”

Tags: , , , , , , , ,

ADAS en de hoogte van de…Moove voegt car sharing toe
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties