bekeken: 751 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Wat schuilgaat achter de connected car

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 februari 2020, 10:50

Leestijd: < 1 minuut

Op het Mobile World Congress in Barcelona (24 tot en met 27 februari), geheel gewijd aan mobiele technologie, biedt Webfleet Solutions een inkijkje in het digitale ecosysteem dat schuilgaat achter de connected car.

Webfleet Solutions, voorheen Tomtom Telematics geheten en sinds april 2019 een dochteronderneming van Bridgestone, zet daartoe augmented reality in tijdens een presentatie op zijn stand. “Als onderdeel van Bridgestone bouwen we niet alleen aan de toekomst van telematica en wagenparkbeheer”, zegt Taco van der Leij namens Webfleet Solutions. “We bouwen aan de toekomst van mobiliteit. Bridgestone heeft de ambitie om ’s werelds meest vertrouwde partner in mobiliteitsoplossingen te worden.”

Tour

Tevens organiseert Webfleet Solutions op twee congresdagen een twee uur durende tour. Wie zich daarvoor aanmeldt, wordt door Webfleet Solutions langs zes andere exposanten geleid die zich bewegen op het terrein van de connected car.

Over de deelname van Webfleet Solutions aan het congres zegt Van der Leij: “MWC is voor ons de perfecte plek om deze toekomst te bespreken en de wereld te laten zien hoe onze oplossingen hieraan bijdragen – altijd met duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid als sleutelwaarden. We kunnen niet wachten om bezoekers te ontmoeten, onze visie te delen en hun visie te horen.”

Het ecosysteem van mobiliteit, connected diensten, Mobility as a Service en andere nieuwe verschijningsvormen van mobiliteit zijn tevens onderwerpen die aan bod komen tijdens het smart mobility-congres van Automotive Insiders, op 5 februari in Bunnik.

Facelift voor de motorOverlander importeur Jollift…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties