bekeken: 1396 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Weer acht nieuwe Carprofs

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 juli 2018, 12:00

Leestijd: 1 minuut

Na de vijf nieuwe Carprofs in februari hebben nog eens acht autobedrijven getekend voor de garageformule Carprof. Daarmee komt het netwerk van de Partspoint Groep op 58 autobedrijven, aldus formulemanager Harold van Gestel.

De nieuwe Carprof-vestigingen zijn van Duren in Arnhem, Thijs Leenders in Groesbeek, Carprof Oss, van de Voort in Eindhoven, Carfix T&S in Tiel, IC Klijn Cars in Sprang-Capelle, Albert Hurkmans in Veghel en John Greup in Bergharen.

“Wij kiezen voor Carprof vanwege de extra dosis professionaliteit, marketing en technische ondersteuning en training via Tech360 aan ons personeel. Ik hoef niet zelf het wiel uit te vinden. Ik blijf onafhankelijk, maar lift mee op de kracht van een grote club met een professionele uitstraling”, vertelt Charlotte Thijssen van Carprof van de Voort.

Omzet en rendement

Carprof is een franchiseformule in het midden en hoger segment. Omzet- en rendementsverbetering van de werkplaats staan centraal. Carprof biedt autobedrijven de mogelijkheid, indien gewenst en vrij van kosten, elk kwartaal een benchmark te laten verrichten door WESP.

Tags: , , ,

Driessen biedt PSV Italiaanse…Grossier Hamu neemt A28 over
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties