Aanmelding innovatieprijzen Equip Auto 2019

Exposanten op de komende editie van Equip Auto kunnen tot 29 mei hun nieuwe product of dienst aanmelden voor een innovatieprijs. De organisatie in Parijs laat weten dat de inschrijfprocedure is gestart.

De tweejaarlijkse, internationale vakbeurs wordt gehouden van 15 t/m 19 oktober 2019. De bekroonde bedrijven worden al medio september bekendgemaakt. Op die manier hebben ze ruimschoots de kans om hun publicitaire en commerciële voordeel te doen met de Grand Prix voor Automotive Innovation. Zoals gebruikelijk zal voor beursbezoekers een looproute worden gecreëerd die leidt langs de stands van alle winnaars.

Jury

Ook ditmaal bestaat de jury uit circa vijftig vakjournalisten, afkomstig uit tien landen – waaronder Nederland. Ze geven hun deskundige en onafhankelijke oordeel in zeven categorieën: Schadeherstel, Smeermiddelen/Onderhoudsproducten, Original equipment, Onderdelen/Componenten, Banden/Wielservice, Reparatie & Onderhoud, IT-diensten/Connectiviteit.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †