Aisin breidt aftermarketactiviteiten uit

De Japanse toeleverancier Aisin is deze week nadrukkelijk aanwezig op de Automechanika-vakbeurs, die dit jaar voornamelijk online plaatsvindt.

Voornamelijk bekend als OE-leverancier is Aisin duidelijk zijn voetafdruk in de aftermarket aan het verstevigen. Allereerst presenteert Aisin tijdens de Autmechanika nieuwe referenties voor de remsystemen van Europese auto’s, onder de merknaam Advics. Daarnaast introduceert Aisin zuigers van het merk ART Pistons op de Europese aftermarket.

Stellantis

Nieuw is ook de samenwerking die Aisin is overeengekomen met Stellantis op het gebied van de reparatie van automatische transmissies. Dankzij het servicenetwerk van Aisin kunnen Stellantis-garages hun automatische transmissies voor reparatie naar Aisin sturen en krijgen ze die doorgaans gerepareerd binnen een week terug.

En dan is er nog de lancering van een nieuwe elektronische rijhoogtesensor, die wordt gebruikt in luchtvering en automatische koplampafstelling. Ook dit product is nu verkrijgbaar via de aftersaleskanalen van Aisin.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *