Al-Ko neemt Brink over

Het Amerikaanse Al-Ko, dochtermaatschappij van DexKo Global, heeft een overeenkomst gesloten met H2 Equity Partners over de overname van de Nederlandse Brink Group.

Door de overname kan Al-Ko zijn productportfolio, zowel als zijn operationele activiteiten verder uitbreiden. Al-Ko biedt werk aan zo’n 3800 werknemers op meer dan veertig locaties over de hele wereld. Voor Brink betekent de integratie met Al-Ko/DexKo de mogelijkheid om uit te groeien tot een wereldwijde speler op het gebied van trekhaaktechnologie.

Uitbreiding

“We zijn verheugd dat we Brink kunnen verwelkomen in de DexKo-familie” zegt Fred Bentley, ceo van DexKo Global. “Deze overname vergroot ons wereldwijde leiderschapspositie, waarmee we nieuwe producten en nieuwe technologie kunnen aanbieden, en tevens onze aanwezigheid in de aftermarket substantieel kunnen uitbreiden. Brink is een uitmuntend bedrijf dat strategisch goed past bij DexKo. We zien ernaar uit om samen met het managementteam en de medewerkers van Brink te kunnen blijven groeien.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *