Auto Center Piet Ooms wordt TOP Merkspecialist in Toyota

Auto Center Piet Ooms in Vlaardingen wordt per 1 juli a.s. TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Toyota (VETOS). TOP Merkspecialisten is een garageformule van ABC Automotive.

Edwin Ooms, mede-eigenaar: “Mijn vader Piet richtte het bedrijf op in 1987 en werkte daarvoor ruim 18 jaar bij een Toyota dealer in de buurt. Ik maak ook al ruim 25 jaar deel uit van dit familiebedrijf. Toyota heeft voor ons geen geheimen meer.. daar ben ik mee opgegroeid. Wij zijn klaar voor de volgende stap als TOP Merkspecialist. Natuurlijk blijven we baas in eigen bedrijf, dat vinden we een groot voordeel. En het team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. TOP regelt veel en dat geeft rust. We kunnen ons nu 100% op de klanten richten. Naast onze website krijgen we straks ook een TOP website en marketingondersteuning.”

Privélease

Niew voor Auto Center Piet Ooms is dat het bedrijf, door de toetreding tot VETOS, nu ook privélease kan aanbieden. “We regelen alles, ook de inruil van de huidige auto. Onze deuren staan open voor iedere rijder, wij hebben er alle vertrouwen in! Ons familiebedrijf bestaat niet voor niets al bijna 35 jaar. Daar zijn we trots op.”


 [MO1]of: werd per 1 juli jl.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.