Autobedrijf JST bij garageconcept CarXpert

Garageformule CarXpert breidt haar netwerk uit met Autobedrijf JST uit het oost-Gelderse Gendt. De nieuwe deelnemer is per 1 september aangesteld door Group Auto-grossierlid Elmu uit het nabijgelegen Elst.

Stijn Hubers en Jorg Peters zijn beide eigenaar van CarXpert JST: “Wij komen uit de VAG Groep-organisatie. Aansluiting bij CarXpert betekent voor ons dat de professionele manier van werken doorgezet kan worden in ons bedrijf. We zien CarXpert bovendien als grote meerwaarde met het oog op de toekomst.”

Vijfduizend collega’s

CarXpert JST heeft in Europa ruim vijfduizend collega-universele autobedrijven die zich hebben aangesloten bij de formule. Ze worden ondersteund op het gebied van techniek en marketing, “de gebieden waar een autobedrijf geld verdient.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †