Autobedrijf Kemper in kleuren Autovakmeester

Autobedrijf Kemper in Diepenveen is per 21 juni overgegaan op de huisstijl van Autovakmeester. Het bedrijf was al eerder toegetreden tot de garageformule en is vanaf nu ook als zodanig voor de klant herkenbaar.

Ton Sieljes is bij Partspoint Groep verantwoordelijk voor de garageformule Autovakmeester. Hij is erg blij met de toetreding van het bedrijf van Rutger Kemper: “Rutger is een erg betrokken ondernemer. Hij maakt ook deel uit van de franchiseraad en heeft vanaf het begin meegedacht over de naamsverandering van AD Autobedrijf in Autovakmeester. Hij is ook het schoolvoorbeeld van de ondernemer die we voor Autovakmeester in gedachten hebben: een lokale held en al jaren trouw lid. Hij heeft een erg mooi bedrijf, zijn we heel blij mee.”

Kleuren

Autovakmeester werd een jaar geleden gelanceerd als de opvolger van AD Autobedrijf. Begin dit jaar werd de honderdste deelnemer aan de garageformule bijgeschreven. Ton Sieljes: “Een aantal volgt nog de komende weken en na de zomervakantie. Ik denk dat nu zo’n driekwart van de deelnemers ook al in de kleuren van Autovakmeester is gestoken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters