Autobedrijf Ouwerkerk wordt TOP Merkspecialist in Hyundai

De TOP merkspecialistenformule voor Hyundai-specialisten heeft er met Autobedrijf Ouwerkerk in Harmelen per 1 april weer een lid bij. Henri Ouwerkerk is de eigenaar van het familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring met Hyundai.

Henri Ouwerkerk, eigenaar van dit familiebedrijf uit Harmelen, heeft al jaren ervaring in Hyundai. “Als TOP Merkspecialist in Hyundai kunnen we onze klanten nog meer bieden. De voordelen door deze aansluiting zijn erg groot. Naast het behoud van zelfstandig ondernemerschap worden er allerlei extra’s geregeld. Ik ben erg tevreden over de inkoopvoordelen. We kunnen nu scherpe prijzen aanbieden voor originele onderdelen. En met de snelle marketingondersteuning zit het ook goed. Onze compleet eigen nieuwe website is al operationeel!”

Zelfstandig

“Zelfs de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. Daar plukken wij en onze klanten de vruchten van. Daarom kunnen wij een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Tevens kunnen we nu het bedrijf laten groeien. Vanaf 1 april gaan we verder als TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai. We zijn klaar voor de toekomst, we hebben er zin in!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2588 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *