Autobedrijf Stipdonk bij netwerk MBSG

Autobedrijf Stipdonk heeft zich aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Eigenaar Theo Wassenaar is al jaren gefocust op dit merk en ziet de nodige voordelen van toetreding tot het samenwerkingsverband.

Het bedrijf uit Katwijk is in 1947 als transportbedrijf in Leiden begonnen. Na diverse uitbreidingen en verhuizingen streek het neer op de huidige locatie. Er werken acht mensen. Behalve voor Mercedes kunnen klanten (particulier en zakelijk) ook terecht voor reparatie en onderhoud aan andere merken. Daarnaast beschikt Autobedrijf Stipdonk over een eigen schadeafdeling.

Krachten bundelen

Met de toetreding tot het netwerk van MBSG is het bedrijf volgens Wassenaar voorbereid op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. “We zijn de enige Mercedes-specialist in Katwijk, de klanten weten ons te vinden. De samenwerking betekent voor ons: krachten bundelen en kennis vergroten. En voor onze klanten: altijd goed geschoold personeel en eerlijke prijzen.”

MBSG is een zelfstandige, onafhankelijke merkspecialistenvereniging. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling, klantenbegeleiding en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *