Autocentrum Beelen servicepartner Maxus

Autocentrum Beelen is door SAIC Mobility Europe aangesteld als servicepartner voor de Maxus EV80 in Nederland. Deze volledig elektrische bestelauto is nu leverbaar in Nederland.

Autocentrum Beelen heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Lisserbroek. In al deze vestigingen kunnen klanten terecht voor onderhoud en eventuele reparatie van hun Maxus EV80.

Schoon vervoer

Frank Beelen, algemeen directeur van De Beelen Groep, over de samenwerking met SAIC Mobility Europe: “De vraag naar elektrisch aangedreven bestelauto’s zal de komende jaren flink groeien aangezien veel steden initiatieven ontplooien om luchtvervuiling en verkeerscongestie te verminderen. Wij merken dat steeds meer bedrijven, mede uit het oogpunt van imago en reputatie, voor schoon vervoer kiezen. Gebruikers van de bestelwagens van Maxus kunnen bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Onze autotechnici zijn door SAIC Mobility Europe getraind en beschikken over de juiste kennis en het gereedschap. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij onze klanten op een prima manier bijstaan, zodat maximaal rendement uit de elektrisch aangedreven bedrijfswagen kan worden gehaald. Daar gaat het immers om: een zo laag mogelijke belasting van het milieu en een zo hoog mogelijk rendement.”

Vier vestigingen

De bedrijfswagen is in Nederland leverbaar als gesloten bestelwagen met normaal of verhoogd dak, als chassis-cabine voor specifieke op- en ombouw en als rolstoeltoegankelijke personenbus.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters