Autogarage R. Miedema bij Carxpert

Autogarage R. Miedema uit Stiens sluit zich per 1 april aan bij garageformule Carxpert. Het autobedrijf is door Groupauto-grossier Ype Kramer Automaterialen uit Leeuwarden aangesteld.

Eigenaar Roel Miedema noemt onder de technische trainingen om up-to-date blijven als argument voor toetreding. “Ook biedt Carxpert ons oplossingen voor de toekomst, met het oog op het veranderende wagenpark op het vlak van elektronica en telematica.” Er zijn inmiddels meer dan 6.400 universele autobedrijven in Europa aangesloten bij de formule. Carxpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †