Autoservice Wiegbrug wordt CarXpert

En weer sluit een autobedrijf zich aan bij CarXpert. Autoservice Wiegbrug is per 1 januari lid van de garageformule van Group Auto Nederland.

Het is Group Auto grossierlid Autotechnica die Autoservice Wiegbrug heeft aangesteld. Zowel grossier als autobedrijf bevinden zich in Amsterdam.

Technische ondersteuning en marketingsupport

Over de keuze voor CarXpert zegt eigenaar Robert van den Bergh van Autoservice Wiegbrug: “Voor ons zijn de uitgebreide technische ondersteuning en de grote hoeveelheid marketingsupport de redenen geweest om via onze grossier in de formule CarXpert te stappen. Door alle extra support kunnen wij de juiste focus op de werkplaats en klanten houden. Daarnaast is het onmogelijk om als individueel autobedrijf met alle ontwikkelingen mee te gaan. Als autobedrijf moet je dat ook niet meer willen, maar een goede internationale samenwerkingspartner zoeken. Voor ons is dat CarXpert geworden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters