Banden, banden en nog eens banden

Traditioneel veel bandennieuws in nummer 6 van Aftersales Magazine. De editie van 15 juni 2018 is daarop geen uitzondering. Daarnaast biedt het magazine interessante ondernemersverhalen en belangrijke cijfers over de branche.

Natuurlijk waren we aanwezig op de nieuwe bandenbeurs The Tire Cologne in Keulen. Daar kwam het nodige productnieuws vandaan, maar we staan ook stil bij de milieuaspecten van banden en het zieltogende leven dat het bandenlabel leidt. Op het eigen testcircuit van Goodyear in het Franse Mireval beproeven we de nieuwe SUV-versie van de Eagle F1 Asymmetric 3. Bülent Altinok vertelt hoe hij als afgestuurd marketingdeskundige bandenspecialist werd en Jan Jacobs van Rema Tip Top legt uit hoe het autobedrijf geld kan verdienen aan TPMS. Uit de cijfers van Werkplaats Serviceprovider WESP blijkt hoe belangrijk de apk-keuring is voor de verkoop van banden door het autobedrijf.

Andere onderwerpen

Behalve banden komen er ook andere onderwerpen aan bod in het nieuwe nummer van Aftersales Magazine. Zo is er uitgebreid aandacht voor het bijzondere universele autobedrijf van Jaco Knoop. Met zes vestigingen verwoordt hij een nieuw geluid in de autobranche: schaalgrootte is in zijn ogen ook voor de universeel onvermijdelijk. In Buiten Kantooruren aandacht voor Slot Racing Almere. En als gewoonlijk presenteren we de nodige cijfers, zoals over de import- en exportstromen en de wagenparkopbouw. Lees Aftersales Magazine nu digitaal.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters