Behr Hella Service breidt assortiment thermomanagement uit

Behr Hella Service breidt zijn productportfolio op het gebied van thermomanagement uit met ongeveer 850 nieuwe producten.

Ongeveer de helft van deze producten komen van fabrikanten met OE-expertise, zoals Behr en Visteon. De producten zijn ook te vinden in de voertuig- en onderdelencatalogus Tecdoc.

Tot het verruimde assortiment op het gebied van airconditioning behoren een groot aantal nieuwe aircocompressoren en -condensors. Op het gebied van motorkoeling introduceert Behr Hella Service vooral nieuwe koelvloeistofkoelers, intercoolers, expansievaten, lagetemperatuurkoelers voor indirecte inlaatluchtkoeling en uitlaatgasrecirculatiekoelers.

Elektrisch

Daarnaast worden er speciale producten voor het thermomanagement van elektrische en hybride voertuigen aan het aanbod toegevoegd. Zo is er een elektrische aircocompressor voor de BMW i3, een chiller (speciale warmtewisselaar) voor de Porsche Panamera en een lagetemperatuurkoeler voor de BMW 225xe Hybrid.

Keuze

Op het gebied van ventilatorkoppelingen kunnen klanten nu bij meer dan veertig producten kiezen tussen Premium Line- en standaard artikelen. Ook wordt het segment serviceonderdelen uitgebreid met bijna zestig nieuwe schroefdoppen voor koelmiddelkoelers.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *