Bilstein neemt Motair over van Hess Automotive

De Duitse ondernemingsgroep Hess Automotive doet de Duitse specialist in turbochargers Motair over aan de Bilstein Groep. Hess Automotive concentreert zich in toenemende mate op zijn groothandelsactiviteiten. In dat kader voltooit Hess eind november de integratie van Werthenbach Autoteile, met acht vestigingen een belangrijke grossier bij onze oosterburen. 

“Met de overname maken we een verdere belangrijke stap richting een zo omvangrijk mogelijk programma voor hoogwaardige reparatie-oplossingen voor onze klanten. De producten van Motair zijn een ideale uitbreiding van ons bestaand assortiment, bestaande uit meer dan 62.000 verschillende vervangingsdelen”, aldus Karsten Schüßler-Bilstein.

De directeur vervolgt: “De Bilstein Group en Motair delen gelijke waarden in dienstverlening, kwaliteit en duurzaamheid. Voor ons is een maximale klanttevredenheid de maatstaf waaraan wij al ons handelen afmeten.”

Synergie

“We zijn verheugd met de Bilstein Group een sterke partner voor de toekomst aan onze zijde te hebben. De vooruitzichten en synergie zullen in het voordeel van onze klanten uitpakken”, zegt directeur Andres Solibieda van Motair (foto). “We zullen vanuit ons hoofdkantoor in Keulen verder groeien en zowel onze bestaande als toekomstige klanten van onze kracht overtuigen, trouw aan ons motto ‘Boosting your turbo business’.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *