Bosch deelt mondkapjes uit onder garageformules

Om de bedrijven van Bosch Car Service, Autocrew en Bosch Diesel Center een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor hun trouw en inzet tijdens de coronacrisis deelt Bosch Automotive Aftermarket France-Benelux 150.000 mondkapjes uit in de regio Frankrijk-Benelux.

In Nederland krijgen 425 Bosch Car Service autobedrijven, 220 Autocrew-garages en 11 Bosch Diesel Centers eerstdaags de mondkapjes beleverd. In België en Luxemburg gaat het om 150 Bosch Car Service-, 80 Autocrew-garages en 7 Bosch Diesel Centers.

Steun

“Deze bedrijven hebben de voorbije tijd heel wat inspanningen geleverd om in alle veiligheid en met inachtneming van alle hygiënische en afstandsmaatregelen te kunnen werken. Deze mondkapjes zijn een blijk van steun voor deze inspanningen”, zegt Thierry Leblanc, directeur Automotive Aftermarket Robert Bosch Frankrijk-Benelux.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.