Bosch geheel beschikbaar in programma Doyen

Bosch maakt een comeback in het internationale logistieke circuit van Doyen Auto. Dat gebeurt “aan de vooravond van grote investeringen door de onderdelendistributeur in Nederland”, meldt de onderneming.

Nadere details over dat laatste blijven vooralsnog uit, maar Kees Willemsen (manager sales & marketing Doyen Auto Nederland) zegt dat de toevoeging van Bosch sowieso de positie van Doyen gaat versterken. “Het is een iconisch merk en als zodanig voor onze grossiers en hun garages een welkome aanvulling op ons brede programma.”

Naast diagnoseapparatuur en airconditioningmachines komen slijtageonderdelen van Bosch in de catalogus: remschijven, remblokken en kits, filters, starters, dynamo’s en ruitenwissers. Deze producten liggen begin 2020 op voorraad in Doyen’s logistieke centra in Seneffe, Zwolle en Waalwijk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *