Brezan neemt Vink Automaterialen over

Brezan Nederland neemt per 1 februari de twee vestigingen van Vink Automaterialen in Woerden en Maarssen over.

Vink Automaterialen was 26 jaar lang franchisenemer van Brezan. De heer Vink: “De vestigingen groeiden uit tot grote verkooppunten, waarvan de omzet structureel bleef groeien. De tijd is nu gekomen om me te richten op andere zaken en daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland. Mijn medewerkers blijven werkzaam in de vestigingen; voor onze klanten veranderen de vertrouwde gezichten dus niet!”

Brezan-netwerk

Voor Brezan is de overname een strategische keuze. Brezan-directeur Cor Baltus: “De overname van Vink past in onze strategie om, daar waar mogelijk, de regie over het Brezan-netwerk in eigen hand te nemen. Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt en als de tijd er rijp voor is worden gesprekken geopend. Vink heeft met twee locaties in de regio Utrecht een strategische meerwaarde in ons netwerk. Vandaar dat we geïnteresseerd waren om deze locaties in eigen beheer te verkrijgen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2977 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters