Broekhuis Groep gaat 3D via Stokvis

De Broekhuis Groep zal binnenkort zes vestigingen uitrusten met de nieuwste generatie 3D uitlijnapparatuur van Hofmann. Bij Stokvis Equipment in Deventer is onlangs de opdracht voor uitlevering getekend.

Onder de zes vestigingen zijn er ook die het uitlijnen tot nu toe door derden lieten uitvoeren. Henk van Silfhout van Broekhuis hierover: “Door wieluitlijning in eigen beheer te nemen, verbeteren we het rendement in de werkplaats. Ook verlagen we onze directe én indirecte kosten en zijn we in staat om onze omzet te vergroten, doordat we voortaan heel snel een wielstand meting op nagenoeg elk voertuig kunnen uitvoeren.”

3D

De 650XD Lift beschikt over high-resolutioncamera’s, lichtgewicht targets en een uitgebreide voertuig database met instructievideo’s. “Deze nieuwste generatie 3D uitlijner is al veel verkocht in Nederland”, zegt Stokvis-directeur Arian van den Berg. “Gebruikers ervaren vooral de snelle werking en de duidelijke gebruikersinterface als positief.” Hofmann-uitlijnapparatuur wordt onder meer bij bandenspecialisten ingezet.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †