Ten Buuren voorzitter binnen Cecra

Gerard ten Buuren, voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, wordt komend najaar president van de Independent Repairers Division van koepelorganisatie Cecra.

Hij gaat de bestuurlijke functie bekleden per 1 november, de datum waarop hij ook namens Bovag verkozen wordt tot boardmember van Cecra. “We vinden het een bijzondere eer dat Gerard ten Buuren is gevraagd voor deze rol”, zegt Peter Niesink, algemeen directeur van Bovag.

Technische informatie

Acht Europese landen die deel uitmaken van Cecra vroegen Ten Buuren tijdens een recente, door Bovag georganiseerde bijeenkomst in Amsterdam. De ontmoeting draaide om kennis en inzichten over technische informatie, toegang tot data en de rol van autobedrijven in de consumentenmarkt. Vertegenwoordigd waren naast Nederland ook Oostenrijk, België, Frankrijk, Slovenië, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In haar positie van ‘European Council for Motor Trades and Repairs’ behartigt Cecra de belangen van bijna 336.700 autobedrijven op het gebied van verkoop en reparatie/onderhoud. Op de groepsfoto staat Gerard ten Buuren vierde van links.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *