CarProf passeert 100 ledengrens

Het landelijke garagenetwerk CarProf is de afgelopen maanden aanzienlijk gegroeid. Met Auto Hommel in Etten-Leur werd de grens van honderd leden bereikt.

Eigenaar Patrick Hommel (foto rechts) onderbouwt enthousiast zijn keuze voor de sterk groeiende garageformule: “Wij waren op zoek naar een sterke businesspartner voor nu, maar ook voor de toekomst. Iemand die met ons meedenkt met alles wat op ons als autobedrijf gaat afkomen. Denk daarbij aan de elektrische en hybride voertuigen, pechhulp, Tech360, het kunnen bedienen van de zakelijk markt, een online lead genarator, complete marketingondersteuning en 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon; allemaal inbegrepen. Wij willen zekerheid en dat is voor ons de reden om te kiezen voor CarProf.”

Behalve Auto Hommel sloten onlangs de volgende autobedrijven zich aan bij de garageformule CarProf: Cars4all in Bedum, Dennis Mulder in Winschoten, Autostrada in Roosendaal, Auto Smeeing in Soest, Van Harten in Zwolle, Spiering & Pluym in Delfgauw, AutoRaggers in Heerenveen, Spiering & Pluym in Rotterdam, Gebroeders Haaker in Badhoevedorp, Doornekamp in Leusden en Ekelschot in Kaatsheuvel.

Selectief

Groei is voor CarProf geen doel op zich, legt formulemanager Harold van Gestel (foto links) uit: “CarProf gaat altijd een stapje verder, dus ook in de samenstelling van onze deelnemers. Wij gaan heel selectief te werk bij de aanstelling van onze nieuwe leden. Een autobedrijf moet zeer kwalitatief en kundig zijn, maar daarnaast ook passen binnen onze familie. Wij zijn een eenheid.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *