CarProf schenkt ruim 36.000 euro aan TrafVic-Kids

Garageformule CarProf heeft een cheque ter waarde van 36.442,50 euro overhandigd aan Fonds Slachtofferhulp ten behoeve van TrafVic-Kids. Hiermee draagt CarProf bij aan wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van specialistische hulp voor kinderen die zelf slachtoffer worden, of een dierbare zijn verloren door een verkeersongeval.  

Sinds 2020 doneren alle CarProf autobedrijven 50 eurocent per uitgevoerde apk aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. Dat waren er in 2021 dus in totaal 72.885. Retailmarketingmanager Ivar Camps: “Al ruim twee jaar wordt er door alle CarProf aangesloten garagebedrijven geld opgehaald voor het project TrafVic-Kids. Hiermee benadrukken we onze kernwaarden veiligheid en kwaliteit. En het belang van veiligheid in het verkeer. Een apk is verplicht en geeft aan waar onderhoud nodig is. CarProf staat voor kwaliteit. Daarom zorgen we met onze vakkundige monteurs en apparatuur dat uw auto in topconditie blijft om veilig de weg op te kunnen.”

Traumaverwerking

Ook in 2022 zet CarProf deze ondersteuningsactie voort. Patrick van Ahee van Fonds Slachtofferhulp is blij met de donaties van CarProf: “Er is dringende behoefte aan een gespecialiseerde (rouw)behandeling voor kinderen na een verkeersongeval. Juist omdat kinderen op een andere manier een trauma verwerken en omgaan met het plotseling verlies van een dierbare. Dankzij ons onderzoeksproject TrafVic-Kids krijgen we waardevolle inzichten en kunnen we jonge slachtoffers eerder én beter helpen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.