Cor Melissant wint ACTronics Service Point Award

Autobedrijf Cor Melissant uit Dirksland is de winnaar geworden van de ACTronics Service Point Award 2022. De bijbehorende trofee en het prijzenpakket werden onlangs overhandigd aan Rien Noteboom, de diagnosespecialist die het bedrijf gedurende de titelstrijd vertegenwoordigde.

De tweede editie van de ACTronics Service Point Award startte, net als vorig jaar, met een online test waarin de kennis van auto-elektronica werd beproefd. De tien beste deelnemende autobedrijven kwalificeerden zich voor de finale. Hierin moesten de bedrijven, met behulp van een uitgebreid pakket aan promotiemateriaal, zoveel mogelijk voorkeursstemmen zien te verzamelen. Met een score van 22 procent van alle stemmen kwam Autobedrijf Cor Melissant als winnaar uit de bus. Autobedrijf Wout Bouman uit Wijk en Aalburg werd tweede met bijna 20 procent van de stemmen en Garage Opel Dhont uit Zulte (België) derde met bijna 18 procent.

Waardering

Rien Noteboom: “We hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie geïnvesteerd om bij te blijven met de snel veranderende mobiliteitsbranche. Dat onze klanten zich daarbij op deze wijze hebben uitgesproken en hun waardering voor ons bedrijf hebben laten zien maakt ons erg trots. Via deze weg willen we iedereen die op ons gestemd heeft dan ook erg bedanken! We kijken uit naar de toekomst en hopen nog vele automobilisten met onze services voort te kunnen helpen!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *