CSW koppelt technische data Haynes Pro

CSW Software biedt zijn klanten nu een gratis koppeling met de onderhoudsschema’s van Haynes Pro, inclusief het complete technische datapakket van Haynes Pro voor technische tekeningen, service-instructies, de begeleide diagnoseapplicatie voor elektronische problemen (VESA) en servicebulletins.

Commercieel directeur Peter Kuijpers van CSW: “De koppeling werkt heel eenvoudig. De werkbon voor bijvoorbeeld een 30.000 kilometerbeurt wordt aangemaakt. Aanvullende werkzaamheden, zoals het vernieuwen van de distributieriem, kunnen gelijk worden toegevoegd. Alle benodigde artikelen en de complete servicechecklist komen vervolgens op de werkbon te staan en de artikelen kunnen direct besteld worden bij de leverancier.”

Integratie

Robbert Dedding, salesmanager bij Haynes Pro voegt toe: “We juichen het toe dat garagesoftwareleveranciers zoals CSW Software onze technische data integreren. Dit verhoogt de toegevoegde waarde van onze data voor de garagist nog meer daar er niet met meerdere systemen tegelijkertijd hoeft te worden gewerkt.” Indien nodig kunnen tijdens de werkzaamheden nog extra onderdelen op de werkbon gezet worden en in de bestelling meegenomen. CSW ondersteunt de mogelijkheid het garagepakket via tablets voor de monteurs beschikbaar te maken. “Zo heeft iedere monteur makkelijker toegang tot technische data van Haynes Pro direct bij het voertuig. Tevens verkleint het gebruik van technische data de kans op verkeerd bestelde onderdelen, reduceert het daarmee het aantal retouren en draagt het bij aan snellere reparaties en tevreden klanten”, aldus Dedding.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters