Das Autohaus Köhler in zee met Vrooam-grossier

Das Autohaus Köhler, specialist voor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens in Hoofddorp, heeft een overeenkomst getekend met Vrooam-grossier Leo de Groot Partscenter XL uit Hillegom voor de dagelijkse levering van automaterialen, banden en vloeistoffen.

Ruim de helft van het werkaanbod in het bedrijf van Thierry Köhler bestaat uit auto’s uit de Volkswagen-familie, maar ook andere merken zijn welkom. “We krijgen met name ook redelijk veel BMW en Ford binnen. Onze focus ligt op originele onderdelen, voor alle merken. Dus we monteren ook originele BMW-onderdelen, originele Ford-onderdelen… Daarnaast bieden we als alternatief ook altijd universele onderdelen aan. Die komen nu dus van Leo de Groot Partscenter XL”, aldus Thierry Köhler.

Revisie

Een derde onderdelenlijn waar Das Autohaus Köhler heel actief mee is, zijn gebruikte onderdelen. Het was daarom dat grossier Leo de Groot Partscenter XL bij Köhler in beeld kwam. “We zijn aangesloten bij Fource en Leo de Groot Partscenter XL is een Full Fource Partner. Daarnaast maken zij veel werk van gereviseerde onderdelen. Het was dus voor ons de aangewezen partner.”

Specialisten

Das Autohaus is een concept dat door Fource is bedacht en met name door de grossiers van Vrooam wordt ondersteund. Michel Chaudron, eigenaar van Leo de Groot Partscenter XL, tevens uitvoerend bestuurder van Vrooam: “Vrooam-grossiers zijn meer dan onderdelengrossiers. Ook al is 90 procent van ons werk het verkopen van onderdelen, we zijn monteurs met een grossiersfunctie. Zo moet je ons zien. Zo is Thierry Köhler ook bij ons terechtgekomen. Hij wordt omringd door verschillende andere Fource-grossiers, maar hij gaat echt voor de diepte. Dat sprak hem aan in ons bedrijf. We werken hier met 23 specialisten, techneuten die meer doen dan dozen schuiven.”

Op de foto: Thierry Köhler (rechts) en Michel Chaudron ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.