Digitaal inchecken bij de werkplaats

Emil Frey Nederland heeft de eerste digitale check-in zuil geplaatst, bij Terwolde Renault in Assen. Werkplaatsklanten kunnen hier digitaal inchecken en hun sleutel afgeven, wat wachttijden moet bekorten wanneer het druk is aan de servicebalie.

Door het ingeven van kenteken of e-mailadres wordt de klant geverifieerd. Via een geheime code kan de klant de sleutel in een van de kluisjes achterlaten. De monteur krijgt dan bericht dat de sleutel is ontvangen en hij kan middels een QR-code de sleutel ophalen en beginnen met de werkzaamheden.

De bedoeling is dat Emil Frey de check-in zuil in de toekomst in meerdere werkplaatsen gaat plaatsen. Ook komen er meer mogelijkheden voor het ophalen en brengen buiten openingstijden.

De check-in zuil is een project waarin ook Claire Automotive en RAP Media participeren. Met de gebruikerservaringen wordt het systeem de komende tijd verder geoptimaliseerd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 8 december 2021 om 14:41
    Permalink

    Wow. Dat is cool. De zelfbediening die inmiddels gewoon is bij McDonalds nu ook bij de autodealer. Het zal voornamelijk de jonge bestuurder/ leaserijder aanspreken maar dit lijkt me een mooie ontwikkeling.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *