Doetam sluit 16 Brembo Experts aan

Automaterialengrossiers Doetam heeft in zijn werkgebied zestien autobedrijven aangesloten als Brembo Expert. Het is de eerste lichting die toetreedt tot het remmenconcept. De cursisten hebben donderdag 9 februari hun examen met een positief resultaat afgesloten, in het Automotive Academy lokaal van Doetam.

Voor het autobedrijf wordt het steeds belangrijker zich te onderscheiden naar potentiële werkplaatsklanten. Naast full service werkplaatsconcepten kunnen ook productgerichte concepten hier een rol vervullen. Brembo Expert is zo’n formule. Het ene autobedrijf gebruikt het als een stand alone uitstraling, de ander promoot het als aanvulling op een bestaand concept.

Aangesloten autobedrijven

De volgende autobedrijven zijn aangesloten: W. ter Maat (Heelweg), Garage Berben (Ulft), Berendsen (Zelhem), André van Mierlo (Wehl), Wolters & Wolters (Ruurlo), Auto-Flexx (Varsseveld), Harold Arendsen (’s-Heerenberg), Klein Goldewijk (Mariënvelde), James Auto & Service Wagendorp (Doetinchem), Bruggink (Varsseveld), Ronald (Dieren), Nijhuis (Beltrum), Ditters-Schweckhorst (Ulft), Veenhuizen (Terborg), Wisselink (Aalten), Ebus (Etten). Eventuele nieuwe gegadigden kunnen informatie aanvragen bij de Doetam-buitendienst.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †