Douma eerste TOP Merkspecialist VAG

Met Auto Douma uit Leeuwarden heeft TOP Merkspecialist het eerste autobedrijf aangesloten dat is gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Eigenaar Alex Douma: “Onze passie voor Duitse merken is er al heel wat jaren. Maar alle merken zijn meer dan welkom in ons bedrijf. De stap naar TOP was voor ons op dit moment ideaal. Samen met de erkenning van TOP en onze ervaring kunnen we onze klanten nog meer bieden. Het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag. Het is heel prettig dat veel zaken geregeld worden zonder dat je daarbij na hoeft te denken. Scholing van ons team bijvoorbeeld, we zijn nu altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze klanten profiteren nu ook van de inkoopvoordelen en een goede mobiliteitsservice. Dat is ons heel wat waard. Dankzij TOP Merkspecialist beschikken we momenteel over een geheel eigen nieuwe website, daar zijn wij erg blij mee. Marketingondersteuning krijgen we sowieso en dat is erg prettig.”

Persoonlijke aandacht

“Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven vinden wij erg belangrijk. Daar draait het tenslotte om. En we kunnen een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare occasion, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open voor iedere rijder!”

ABC Automotive

TOP Merkspecialist is een garageformule van ABC Automotive, dat het label ook voor Opel en Hyundai beschikbaar heeft. Daarnaast heeft ABC Automotive Vetos voor Toyota-specialisten, PCA voor Peugeot- en Citroen-specialisten en MBSG voor specialisten in Mercedes-Benz. Inmiddels zijn er ruim 125 merkspecialisten in Nederland en België.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2636 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *