Draper Tools neemt Delta International over

Leverancier van gereedschappen Delta International is recentelijk overgenomen door het Britse Draper Tools.

Voor Draper betekent de overname een welkome groei van het concern op het continent. Directeur Tom Draper is van de vierde generatie: “We zijn erg ingenomen met Delta International als onderdeel van ons team. We denken dat dit een opwindende kans is voor alle betrokkenen. We hebben veel respect voor Delta. Het is een fantastisch bedrijf met een uitstekende reputatie in de automotive. Door gezamenlijk onze sterke kanten te combineren hebben de mogelijkhkeid om nieuwe markten aan te boren. We zien ernaar uit om nauw samen te werken met Delta, door hun expertise samen te brengen met onze jarenlange ervaring in de gereedschapsindustrie.”

Perfecte kandidaat

“Via een oud-collega zijn we vorig jaar in contact gekomen met Draper Tools voor een mogelijke samenwerking. Tijdens die gesprekken bleek al snel dat we hetzelfde enthousiasme delen en dezelfde ambities hebben om het merk Draper Tools door te ontwikkelen”, aldus de twee directeuren van Delta International, Perry Cremers en Sander Stegeman. “We realiseerden ons tevens dat de perfecte overnamekandidaat niet elk jaar voor de deur staat. Zo is de deal ontstaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3056 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters